Ecograful Sonoscape S9 este primul sistem LCD Doppler color portabil si cuprinde noua metoda de evaluare a elasticitatii tesuturilor. Tehnica pe care o foloseste Ecograful S9 Sonoscape consta in masurarea diferentelor dintre raspunsurile emise de tesuturi si indicate in timp real de catre algoritmii de elastografie prin diferite reprezentari grafice, iar acest examen este complet nedureros si nu are nicio contraindicatie.

Este prevazut cu monitor de 15 „LCD cu vizibilitate in unghi de 50°, Smart Panel complet cu unghi de deschidere de 140°, doua conectoare pentru sonde, baterie detașabilă capabila de 90 de minute de scanare continua.

Cu ajutorul interfetei pentru ecografie de efort si sondei phased array de inalta densitate pentru obtinerea unui numar mare de cadre si a unei rezolutii extraordinare se pot obtine diagnostic cardiace deosebit de precise.

Imaginea compusa spatial, cu reducerea petelor si detectarea marginilor, algoritmii de elastografie ce folosesc diferentele de elasticitate ale tesuturilor moi , precum si imagistica armonica de inversiune de puls ajuta in rapiditatea disgnosticarii.

Mai multe detalii tehnice despre Ecograful SonoScape S9 obtineti accesand link-ul Ecograf SonoScape S9

Solicitati oferta de pret pentru Ecograful Sonoscape S9 accesand link-ul Cerere oferta