Ecograful S8 este un ecograf portabil conceput de specialistii de la SonoScape, proiectat sa fie durabil dar in acelasi timp usor, astfel incat sa satisfaca standardele cele mai inalte, de la examinare volumetrica 4D cu posibilitati superioare de randare la examinari cardiovasculare incluzand suport pentru sondele transesofagiene, ecocardiografice pentru adulti sau pediatrie (TEE). Cu afisare superioara si usurinta in utilizare disponibile doar ecografelor stationare din gama de varf, acest sistem este construit sa furnizeze o calitate remarcabila pentru clienti din toata lumea.

Este prevazut cu monitor LCD 15” cu ecran antireflex ce ofera o imagine clara din orice unghi, cu doua prize pentru conectarea sondelor care usureaza trecerea de la utilizarea unei sonde la alta in timpul functionarii si cu multe interfete de conectare: DICOM 3.0, porturi USB, VGA, S-video si ECG.

De asemenea tehnologiile HQNT, M-Tuning, inalta denisitate a sondelor sau microscan usureaza mult utilizarea ecografului si stabilirea diagnosticului.

Mai multe detalii tehnice despre Ecograful SonoScape S8 obtineti accesand link-ul Ecograf SonoScape S8

Solicitati oferta de pret pentru Ecograful Sonoscape S8 accesand link-ul Cerere oferta