Din seria ecografelor SonoScape S, ecograful S22 este un sistem cu ultrasunete cu functii complete intr-un pachet mic si elegant. Acesta combina mobilitatea cu utilitatea pentru a se potrivi in aproape orice situatie clinica.

Ecograful S22 are ca scop oferirea confortului fizic si emotional in timpul examenului de imagistica medicala si permite vizualizarea anumitor organe interne utilizand ultrasunetele, fiind sigur atat pentru procesul de investigare cat si pentru cel de gestionare a fisierelor optimizate.

O serie de tehnologii testate face pentru ecograful S22 o astfel de diferenta, iar claritatea imaginii imbunatateste precizia. Rezolutia mare va ajuta sa va imbunatiti increderea prin calitatea exceptionala a imaginii in special in detectarea anomaliilor sau a leziunilor mici. Mai mult decat atat, protocoalele simplifica mult procesul de achizitie a imaginilor si sporesc calitatea generala.

Toata gama de sonde, meniul adaptabil si cresterea fluxului activitatii medicale, impreuna cu monitorul LED de 18,5” si control panelul atasat duc la usurarea actului medical si la diagnosticarea sigura si rapida.

Mai multe detalii despre Ecograful SonoScape S22 puteti citi accesand link-ul Ecograf SonoScape S22

Solicitati oferta de pret pentru Ecograful Sonoscape S22 accesand link-ul Cerere oferta